Termeni & Conditii

Licitatie SEAP / SICAP

Termeni & Conditii

Utilizarea serviciilor oferite in cadrul site-ului, implica acceptarea neconditionata din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a acestora.

Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Daca nu acceptati termenii si conditiile stabilite in acest document, nu folositi site-ul licitatieseap.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra continutului, termenilor si conditiilor, in orice moment, fara sa anuntam in prealabil. Modificarile aduse intra in viguare de la data publicarii lor pe site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Acest site este intretinut si administrat de societatea SYA SMART SISTEM SRL, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr. J13/1311/2007 CIF RO 21600849 cu sediul social str. Lirei, nr.5 Constanța.

Are drept scop informarea clienților cu privire la ofertele și serviciile prestate de compania noastră.

CONFIDENTIALITATE. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SYA SMART SISTEM SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre utilizator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Furnizorul nu va inchiria, vinde sau instraina sub nicio forma datele abonatilor unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

PRELUCRAREA DATELOR

Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC SYA SMART SISTEM SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, notificarea prelucrarii acestor date fiind inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal.